Komisioni nuk miraton Projektligjin për Dhomën e Posaçme të Supremes

Komisioni nuk miraton Projektligjin për Dhomën e Posaçme të Supremes

Komisioni për Legjislacion nuk e ka miratuar në parim Projektligjin për Dhomën e Posaçme të Gjykatës Supreme për çështjet në lidhje me Agjencinë Kosovare të Privatizimit.

Ky projektligj i ka shkuar seancës për diskutim në parim pa votën e komisionit, meqë opozita kundërshtoi ashpër, duke e quajtur atë projektligj që mbron krimin dhe dëmet që i janë shkaktuar vendit me procesin e privatizimit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0