Kërkohet ndihmë për shërimin e vajzës nëntë muajshe

Kërkohet ndihmë për shërimin e vajzës nëntë muajshe

Familja Laçi nga Prizreni kërkon ndihmë për shërimin e vajzës nëntë muajshe.

Stina Laçi, vajza 9 muajshe nga Prizreni është diagnostifikuar me sëmundjen e rrallë “Atrofi Muskulare Kurizore (SMA tip1) SMN1.

“Për shërimin e kësaj sëmundje nevojitën mjete financiare, pasi shërimi mund të bëhet vetëm jashtë vendi. “Trajtimi i kësaj sëmundje bëhet jashtë vendit dhe është i papërballueshëm për familjen e Stinës”, thuhet në njoftimin e familjes.

Në këtë njoftim po ashtu është postuar dhe xhirollogaria ku mund të ndihmoni me mjete financiare.

No description available.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0