KEDS dënohet me 10 mijë euro

KEDS dënohet me 10 mijë euro

Gjykata Themelore në Prishtinë- Departamenti i Përgjithshëm ka gjobitur me 10 mijë euro Kompaninë Kosovare për Furnizim dhe Distribuim të Enegjisë Elektrike (KEDS).

Ky vendim erdhi për shkak të mosrespektimit të aktvendimeve të formës së prerë dhe të urdhrit për përmbarim të kësaj gjykate për përmbushjen e detyrimit për shfuqizimin e vendimeve për ndërprerjen e marrëdhënies së punës kreditorëve të përmbarimit, njofton Klan Kosova.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0