Ka ndërruar jetë hoxha kosovar– Për vite të tëra i kishte fshehur eshtrat e Isa Boletinit nga serbët

Ka vdekur kryeimami i Mitrovicës, Mulla Asllan Murati.

Mulla Asllan Murati për 47 vjet ka shërbyer në xhaminë e madhe në Mitrovicë, ndërsa gjatë kohës së luftës ka qenë kryetari i Bashkësisë Islame.

Murati ishte një atdhetar i pashoq, kontributi i tij atdhetar, intelektual e fetar do të vlerësohet brez pas brezi në Mitrovicë dhe gjithë Kosovën.

COMMENTS

WORDPRESS: 0