Humbën punën, mund të mos marrin fare ndihmat e premtuara

Humbën punën, mund të mos marrin fare ndihmat e premtuara

Afër 30 mijë puntorë që humbën punën gjatë pandemisë, mund të mos marrin 300 eurot që iu premtuan.

Ky ishte kushtëzimi i Partisë Demokratike të Kosovës, për të votuar Ligjin për Rimëkëmbje.

Në këmbim të votave të deputetëve të kësaj partie, atëkohë kryeministri Avdullah Hoti u zotua se do të plotësonte këtë kush.

Megjithatë, muaj më vonë duket se kjo marrëveshje mund të mos zbatohet.

Në Ministrinë e Financave dhe Tranfereve ditë më parë bënë të ditur se ky amandament nuk eshte mbuluar me mjete financiare në buxhetin e miratuar te vitit 2021.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0