Hamza e informoi ambasadorin Delawie për progresin në fushën e  financave

Hamza e informoi ambasadorin Delawie për progresin në fushën e financave

Ministri i Financave Bedri Hamza takoj Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Greg Delaëie, ku e falënderoi për mbështetjen që Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës po e jep në zhvillimin e shtetit të Kosovës duke përfshirë edhe shumë projekte në Ministrinë e Financave siç janë projektet e mbështetura nga USAID dhe Thesari Amerikan.

Ministri Hamza gjithashtu e informoj Ambasadorin Delawie për progresin që është duke u bërë në fushën e financave në vendin tonë. “Po ashtu, ai e njoftoj Ambasadorin Delawie edhe me përgatitjet që janë duke u bërë në fushën e politikave fiskale, që do të kenë shumë ndikim në zhvillimin e sektorit privat, si dhe për përgatitjet që janë duke u bërë për vizitën e Fondit Monetar Ndërkombëtarë në Kosovë.

Ambasadori Delawie, ‎vlerësoj punën e Ministrisë së Financave dhe u zotua që projektet e USAID-it dhe Thesarit do të vazhdojnë ta ndihmojnë zhvillimin e stafit në Ministri të Financave, duke qenë i lumtur që Ministria e Financave me Agjencitë e saj po përfitojnë nga projektet e ofruara nga Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës”, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Financave.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0