Gjendja në PTK dhe Vala, mblidhet Komisioni Hetimor Parlamentar

Gjendja në PTK dhe Vala, mblidhet Komisioni Hetimor Parlamentar

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

Miratimi i rendit të Ditës;
Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 01.04.2019;
Shqyrtimi i dokumentacionit të pranuar nga Posta e Kosovës dhe Telekomi i Kosovës;
Shqyrtimi i emrave të eksperteve që do të angazhohen;
Të ndryshme;

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0