Ftesë për Aplikim: Trajnime Falas për Ndërmarrësi dhe Zhvillim të Planeve të Biznesit

Ftesë për Aplikim: Trajnime Falas për Ndërmarrësi dhe Zhvillim të Planeve të Biznesit

Ftesë për Aplikim

D&D Business Support Center, fton të rinjtë (18-24 vjeç), nga regjioni i Ferizajt dhe Gjilanit të aplikojnë për trajnime falas në fushën e ndërmarrësisë dhe zhvillimit të planeve të biznesit. Projekti ka për qëllim përkrahjen e të rinjve dhe zhvillimin e shkathtësive të tyre ndërmarrëse.

Për më shumë informata rreth moduleve të trajnimit dhe kritereve për aplikim, vizitoni ueb faqen:

www.dd-bsc.com/njoftimet ose në fb: www.facebook.com/DDBusinessSupportCenter/

Shpallje e sponzoruar nga D&D Business Support Center

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0