Formohet komision hetimor për shpenzimet e lobimit nga Presidenca dhe Qeveria

Formohet komision hetimor për shpenzimet e lobimit nga Presidenca dhe Qeveria

Me 66 vota për, 2 kundër dhe 3 abstenime Kuvendi i Kosovës ka miratuar formimin e Komisionit Hetimor Parlamentar, në lidhje me shpenzimet për lobim nga ana e Presidencës dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0