Fillon shitja e biletave për lojën Kosovë- Maltë në “Facebook”

Fillon shitja e biletave për lojën Kosovë- Maltë në “Facebook”

Bileta për lojën Kosovë- Maltë, tani kanë filluar të shitën dhe në “Facebook”, në faqen e “Shes Blejë Kosovë”,   me çmime prej 20 eurosh.

Ndonëse në  ditën e djeshme qytetarët e Kosovës,  s’patën mundësi të blejnë biletat për ndeshjen Kosovë- Maltë, pasi pritjet e tyre përcjellën me incidente e arrestime të shumta për shkaka të keq menaxhimit të ekipes së Federatës, shitja e biletave ka filluar tani  të behët në rrjetet sociale, shkruan “EkonomiaSot”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0