Faton Hoxha në krye të Shoqatës së Ndërtimtarëve dhe Prodhuesve të Materialit Ndërtimor

Faton Hoxha në krye të Shoqatës së Ndërtimtarëve dhe Prodhuesve të Materialit Ndërtimor

Më shumicë absolute të votave Faton Hoxha nga kompania „Toning“,  është zgjedhur kryetar i ri i Shoqatës së Ndërtimtarëve dhe Prodhuesve të Materialit Ndërtimor.

Hoxha do ta ushtrojë këtë detyrë për katër vjet e ardhshme.

Kandidat për kryetar të kësaj shoqate ishte edhe Nebih Zariqi nga kompania “Standard”.

Faton Hoxha njihet për kontributin e tij në në mbrojtje të sektorit privat të ndërtimit.

Shoqata e Ndërtimtarëve dhe Prodhuesve të Materialit Ndërtimor ka 150 anëtarë.EkonomiaSot.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0