Fadil Berjani, rizgjidhet kryetar i shoqatës së naftëtarëve

Fadil Berjani, rizgjidhet kryetar i shoqatës së naftëtarëve

Fadil Berjani është rizgjedhur Kryetar i Shoqatës së Naftëtarëve.

Industria e naftës bazuar në statutin e OEK-ut, në ditën e sotme ka zgjedhur organet e reja drejtuese.

“Kryetare i Shoqatës së Naftëtarëve, me votë të fshehtë u rizgjodhë Fadil Berjani”, thuhet në njoftim.

“Bazuar në statutin e OEK-ut, Industria e naftës ka zgjedhur organet e reja drejtuese. Kryetare i Shoqatës së Naftatarëve, me votë të fshehtë u rizgjodhe z. Fadil Berjani. Kryetari i sapo zgjedhur premtoi vazhdimin e reformave dhe garantimin e cilësisë së derivateve në tregun e Kosovës. Kthimi i shoqatës tek zëri i vërtetë i naftetarëve ishte pika përcaktuese për rizgjedhjen e tij” thuhet në njoftim.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0