Edhe kjo bën vaki: Zyra e Kryeministrit shpall konkurs për nënkoordinatorë dhe asistentë të nënkoordinatorëve

Edhe kjo bën vaki: Zyra e Kryeministrit shpall konkurs për nënkoordinatorë dhe asistentë të nënkoordinatorëve

Zyra e Kryeministrit ka shpallur konkurs për Nënkoordinatorë Rajonalë, në kuadër të Koordinatorëve Nacionalë, shkruan Gazeta Express.

Por kjo nuk ka mjaftuar dhe Nënkoordinatorët Rajonalë tani do të kenë edhe Asistentë të Nënkoordinatorëve Rajonalë pasi është shpallur konkurs edhe për këtë pozitë pune.

Tani kabineti qeveritar i Ramush Haradinajt ka:

5 zëvendëskryeministra

21 ministra

80+ zëvendësministra

180+ këshilltarë politik

5+ koordinatorë nacionalë

10+ nënkoordinatorë rajonalë të koordinatorëve nacionalë

10+ asistentë të nënkoordinatorëve rajonalë të koordinatorëve nacionalë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0