Dugolli: Vetëvendosje i mundi të gjithë

Dugolli: Vetëvendosje i mundi të gjithë

Profesori Bujar Dugolli ka numëruar në Pressing parregullsi që thotë të kenë ndodhur në ditën e zgjedhjeve në vend.

Ai thotë se rreth 900 mijë qytetarë kanë kryer të drejtën e votimit.

“Për djalje në zgjedhje unë mendoj që po t’i fusim edhe votat nga mërgata unë jam i bindru që do ti ofrohet dhe do ta kalojë 900 mijë”, tha Dugolli.

“Dalja është me e madhe se në vitin 2019. Interesimi ka qenë shumë i madh i qytetarëve që kanë ardh nga jashtë vendit”, shtoi ai.

“Mendoj se të gjithë jemi pajtuar se VV do të jetë partia që prin”,

“VV i ka mujtur të gjithë”, tha Dugolli.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0