Diskutohet për privatizimin e Telekomit

Diskutohet për privatizimin e Telekomit

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal sot në orën 12:30 do ta mbajë mbledhjen e radhës.
Ndër të tjera, ky komision do të shqyrtojë vendimin e Qeverisë të muajit të kaluar me të cilin është autorizuar Komisioni Qeveritar për Privatizimin e Ndërmarrjes Publike “Telekomi i Kosovës”.

Më 22 janar, Qeveria e Kosovës i dha dritën e gjelbër privatizimit të Telekomit pas këtij vendimi.

Komisioni Qeveritar për Privatizim do të kryesohet nga Ministri i Zhvillimit Ekonomik, dhe në përbërje do të jetë edhe Ministri i Financave, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit dhe Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Këta do t’i rekomandojnë Qeverisë së Republikës së Kosovës ofertuesin më të suksesshëm për privatizimin e kësaj ndërmarrjeje.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0