Dështon sërish kalimi i Projektligjit që mundëson tërheqjen e 10 përqindëshit në Trust

Dështon sërish kalimi i Projektligjit që mundëson tërheqjen e 10 përqindëshit në Trust

Komisioni për Buxhet dhe Transfere nuk ka përkrahur Raportin me amendamente për Projektligjin për Rimëkëmbjen Ekonomike – Covid-19.

Për këtë raport votuan 4 deputetë, ndërsa pati edhe 4 abstenime. Raporti do t’i përcjellët seancës plenare pa aprovimin e Komisionit.

Projektligji për Rimëkëmbjen ekonomike ka dështuar shtatë herë në Kuvendin e Kosovës, për t’i marrë pastaj votat e nevojshme për të kaluar në lexim të parë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0