Deputetët e papërgjegjshëm, nuk u kthyen në seancë pas pauzës

Deputetët e papërgjegjshëm, nuk u kthyen në seancë pas pauzës

Është shtyrë përsëri seancae Kuvendit të Kosovës, pasiqë nuk pati dakordancë mes grupeve parlamentare për vazhdimine saj.
Sipas Grupit Parlamentar të LDK-së, deputeti Zemaj shprehi qëndrimin duke thënë se nuk ka kourum për vazhdimin. e seancës.
Mirëpo Grupi Parlanentar i AAK-së dhe PDK-së propozuan vazhdimin e seancës pavarësisht numrit të deputetëve.
Nënkryetari i Kuvendt, Xhavit Haliti, me propozim të deputetti Armend Zemaj, vendosi që mos të vazhdojë seanca pasi që nuk është miratuar rendi i ditës, e shtyu atë për një pauzë 20 minutëshe.

Në seancë ishin të pranishëm vetëm 51 deputet pasiqë shumica nuk ishin kthyer fare nga pauza për vazhdimin e punimeve të Kuvendit.EkonomiaSot.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0