Dalin pagat për sektorin privat sipas pakos emergjente

Dalin pagat për sektorin privat sipas pakos emergjente

Ministria e Financave dhe Transfereve njofton se sot Thesari i Kosovës ka urdhëruar ekzekutimin e pagesave sipas vendimit të qeverisë për pakon emergjente 31/2020, përkatësisht masën 3, për 41,177 punonjës përfitues, pas aprovimit nga komisioni i autorizuar për shqyrtimin e këtyre aplikacioneve.​

Bazuar në procedurat bankare, në llogaritë bankare sot i kanë pranuar mjetet 14,598 punonjës kurse të tjerët do t’i pranojnë ditën pasuese të punës.

Pas përfundimit të këtij ekzekutimi të parë do të vazhdojë ekzekutimi edhe për punonjësit tjerë në javët vijuese.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0