‘Çmenden’ mediat serbe: Shqiptarët bashkohen në 2025 (FOTO)

‘Çmenden’ mediat serbe: Shqiptarët bashkohen në 2025 (FOTO)

Gazeta “Alo” ka shkruar rreth bashkimit të Kosovës dhe Shqipërisë. “Shqiptarët në 2025 bëhen një shtet”, shkruan kjo media.

Ndërsa gazeta “Novosti” shkruan se “Nuk ka asnjë bazë për Shqipërinë e Madhe”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0