Category: Ekonomi

1 2 3 74 30 / 2220 POSTS
Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve, Hekuran Murati dhe Ministri i Financave të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Fatmir Besimi kanë nënshk [...]
Pozita e gruas në shoqërinë tonë ka qenë një sfidë me të cilën vendi ynë është përballur për një kohë të gjatë. Andaj, me qëllim të emancipimit e fuq [...]
10 milionë euro janë ndarë sot për mbështetje të amvisërisë. Ministri i Financave, Hekuran Murati ka propozuar ndarjen e 10 milionë eurove, me të [...]
Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati deklaroi se pavarësisht goditjes së ekonomisë nga pandemia COVID-19, Kosova është duke u [...]
Sot më 6 shtator, Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka marrë pjesë në Konferencën e Parë Vjetore të Ministrisë së Financave [...]
Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati, pas negocimit të suksesshëm me Qeverinë e Zvicrës, përfaqësuar nga Departamenti Federal i [...]
Sot, Ministri Murati ka dërguar në Prokurorinë Speciale kallëzimin penal lidhur me procesin e shpronësimeve për projektin e ndërtimit të rrugës nacio [...]
Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka paraqitur disa të gjetura që sipas tij flasim për keqpërdorime gjatë qeverisjes Haradi [...]
Pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për masat për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19, Administrata Tatimore e Kosovës njofton se të gjith [...]
Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka njoftuar se në hapësirat e Trepçës në Mitrovicë, së shpejti do të vendoset terminali [...]
Qeveria e Kosovës një ditë më parë ka marr disa vendime lidhur me zbatimin e Pakos së Ringjalljes Ekonomike nga pandemia COVID-19. Këto vendime ka [...]
Qeveria e Kosovës në mbledhjen e saj të fundit ka marr vendim që Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KO [...]
Qeveria e Kosovës ka ndarë paga shtesë për punëtorët shëndetësorë. Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, është vendosur që stafi mjekësor t [...]
Sot në mbledhjen e qeverisë u miratua plotësim-ndryshimi i cili ndryshon titullin e Masës 3.5 në “Masa 3.5 – Pagesa për Lehonat dhe Shtesat e Fëmijëv [...]
Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka pritur sot në takim Guvernatorin e Bankës Qëndrore të Kosovës dhe Menaxhmentin e Lartë [...]
Administrata Tatimore e Kosovës (AKT) ka bërë të ditur se për të përfituar nga masat 1.1, 1.2 dhe 1.3, deri më tani kanë aplikuar 344 biznese për 917 [...]
Bashkatdhetarët që kanë ardhur këtë verë në Kosovë, sipas hulumtimeve të bëra nga organizatat joqeveritare, kanë shpenzuar rreth 500 milionë euro. Si [...]
Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati, tha se 10.43 milionë euro janë investuar në Bono të Diasporës!. Postimi i plotë i Mura [...]
Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar masat e reja anti-COVID, të cilat do të hyjnë në fuqi nga dita e premte, më 20 gusht. Ministri [...]
Administrata Tatimore e Kosovës, ka njoftuar se ka shqiptuar 1, 429 gjoba për mos pajisje me arkë fiskale dhe mos lëshim të kuponit fiskal. “ATK n [...]
Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka deklaruar se këtë viti vendi do të ketë rritjen më të madhe ekonomike gjatë dy dekadave të fundit. Murati [...]
Me debat e përplasje verbale mes deputetësh është përcjell mbledhja e Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, ku përkundër kësaj, u [...]
Komisioni për Buxhet ka miratuar Projektligji për ratifikimin e Amendamentit të Marrëveshjes të lidhur ndërmjet Qeverisë së Kosovës dhe asaj hungarez [...]
Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka njoftuar se Bordi Mbikëqyrës ka shkarkuar drejtorin e Njësisë për Inteligjencë Financ [...]
Qeveria ka miratuar propozimin e kandidatëve për Bord të Agjencisë së Kosovës për Privatizim, raporton Ekonomia Online. Kryeministri i vendit Albi [...]
Ministri i Financave, Punёs dhe Transfereve Hekuran Murati sot ka marrë vendim për përcaktimin e kritereve dhe kushteve lidhur me operacionalizimin e [...]
Fondi i Kursimeve Pensionale ka njoftuar se kthimi bruto nga investimet përgjatë muajve janar-qershor ka arritur në 108 milionë euro, kurse asetet e [...]
Përveç bizneseve të cilat janë të detyruara t’u lëshojnë kupon fiskal secilit blerës, edhe konsumatorët janë të obliguar ta kërkojnë kuponin për çfar [...]
Kuvendi i Republikës së Kosovës me shumicë votash ka miratuar sot Projektligjin nr. 08/L-016 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.07/L-041 mbi n [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi në një konferencë për media të mbajtur sot ka thënë se ka një përmirësim të gjendjes së bizn [...]
1 2 3 74 30 / 2220 POSTS