Blerim Devolli pretendon se për 10 vjet me Z- Mobile ka fituar vetëm 5.6 milionë euro

Blerim Devolli pretendon se për 10 vjet me Z- Mobile ka fituar vetëm 5.6 milionë euro

Biznesmeni Blerim Devolli që po e çon drejt falimentimit kompaninë publike, Telekom, ka raportuar për kontratën me të para komisionit hetimor për PTK’në dhe Valën, raporton Gazeta Express.

I njejti po thotë që se njeh e sa ka njohur as atëherë atëherë kryesuesin e Bordit Rexhë Gjonbalaj.

I pyetur nga kryesuesi i komisionit hetimor, deputetit Visar Ymeri se sa ka qenë profiti i Z-Mobile që nga ekzistimi i kompanisë, Devolli kërkoi që kjo të bëhet nga këshilltari i tij që merret me financa.

Megjithatë kjo nuk u miratua nga deputetët, e rrjedhimisht Devolli u përgjigj vetë për fitimet e kompansië së tij.

“ Për 10 vjetë 5 milionë e 600 mijë, të hyrat kanë qenë 60 milionë e 437 mijë”, shtoi ai.

“Kjo pasi që para se të hiqet fitimi që duhet t’i shkojë Telekomit. Këto janë vetëm qarkullimi bruto, plus shpenzimet direkte”, deklaroi biznesmeni, duke deklaruar se ky shpenzohet këto të ardhura.

“Ka marketing, ka dyqane, ka… Shpenzime direkte, ndërkombëtare vendore, krejt çka ka na i heqim”, thotë tutje.

Devolli po raporton para komisionit për marrëveshjen që Z-Mobile ka nënshkruar vite më parë me Telekomin.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0