Berisha prezanton Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, fton deputetët të bëhen bashkë për votimin e tij

Berisha prezanton Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, fton deputetët të bëhen bashkë për votimin e tij

Ministri i Forcës së Sigurisë së Kosovës , Rrustem Berisha, ka prezantuar para deputetëve Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes.

Ai ka thënë se Projektligji për Ministrinë e Mbrojtjes parasheh strukturën organizative të kësaj ministrie, e cila do të përbëhet nga personeli civil dhe ai ushtarak.

“Ministria do të merret me politikat e përgjithshme të mbrojtjes në nivel shtetëror dhe strategjik”, ka thënë Berisha.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0