Banorët e Prishtinës duartrokasin mjekët dhe infermierët

Banorët e Prishtinës duartrokasin mjekët dhe infermierët

Qytetarët e Prishtinës sonte në orën 21:00 kanë duartrokitur dhe brohoritur në përkrahje të mjekëve dhe infermierëve të cilët janë të parët në luftën kundër Covid-19.

Për disa minuta disa lagje të Prishtinës brohoritën dhe duartrokitën për disa minuta në përkrahje të punëtorëve shëndetësor që aktualisht po punojnë me orë të zgjatura kundër koronavirusit.

Një masë e tillë kishte filluar në Itali dhe një gjë të tillë në përkrahje të mjekëve  dhe infermierëve e bëri edhe Shqipëria.

Kosova deri më tani ka konfirmuar 9 raste me koronavirus.

Kosova deri më tani ka konfirmuar 9 raste me koronavirus.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: