Author: Ekonomia Sot

1 13 14 15421 / 421 POSTS
Rama: Në 2028 mendoj që do të jemi bashkë. Ai në emisionin "Përballë" në "RTSh", ka thënë se në vitin 2028 Kosovën dhe Shqipërinë i sheh bashkë dhe [...]
1 13 14 15421 / 421 POSTS