Arsim Gërxhaliu kërkon nga Shpend Ahmeti të sigurohet një lokacion për varrimin e kafshëve

Arsim Gërxhaliu kërkon nga Shpend Ahmeti të sigurohet një lokacion për varrimin e kafshëve

Arsim Gërxhaliu, mjekoligjor me profesion por një adhurues i kafshëve, i ka bërë një kërkesë kryetarit të Prishtinës, Shpend Ahmeti.

Gërxhaliu së bashku me Lulzim Tafën, kanë marrë iniciativë për të kërkuar nga kreu i Prishtinës, që të sigurojë një lokacion për varrimin e kafshëve.

Në letrën e tyre drejtuar Ahmetit, kërkojnë që në Prishtinë të ndahen dy lokacione: njëra për varrimin e qenve të cilët kanë qenë në përkujdesje të ndonjë personi dhe lokacioni i dytë të jetë për qentë endacakë.

Më poshtë mund ta shikoni kërkesën e Gërxhaliut dhe Tafës, ndaj Shpend Ahmetit:

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0