Aida Dërguti e lëshon mbledhjen, s’ka kuorum për demarkacion

Aida Dërguti e lëshon mbledhjen, s’ka kuorum për demarkacion

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit e cila pat filluar me pikën e vetme të rendit të ditës, pra për caktimin e radhës për ratifikimin e marrëveshjes së demarkacionit, ka dështuar për shkak te mungesës së korumit.

Deputetja e Vetëvendosjes Aida Dergutit ka thënë se mbledhja ka dështuar për shkak se nuk ka kuorum për tu vendosur për datën e mbajtjes së kësaj seance.

Në këtë mbledhje janë vetëm tre anëtarë të kryesisë në të cilën mungon Sllavko Simic, Mufera Shimik dhe Aid Derguti.
Ndryshe, deri më tani anëtarët e kryesisë së Kuvendit kanë diskutuar rreth mbajtjes së seancës për demarkacionit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0